ÖNMAGAD LEGJOBB VERZIÓJA - HETI TERVEZŐ KURZUS

AMIKOR AZ ORDINE ÖTLETE MEGSZÜLETETT AZ ALAPVETŐ CÉL AZ VOLT, HOGY ÁTADJAM AZT A SOK ÉVNYI TAPASZTALATOT AZ EMBEREKNEK, AMIT AZZAL TANULTAM, HOGY A MENTÁLIS EGÉSZSÉGEMET HELYEZTEM A PRIORITÁSI SORRENDEM ÉLÉRE. AZON KÍVÜL, HOGY EGY SZOLGÁLTATÁST KÍNÁLUNK ÉS FIZIKÁLISAN RENDET TESZÜNK AZ OTTHONOKBAN, A FŐ CÉLOM, HOGY MEGMUTASSAM, HOGY MIT SEM ÉR EGY RENDBE RAKOTT FIÓK VAGY SZÉPEN ÖSSZEHAJTOTT GARDRÓB, HA AZ EMBER NEM ÉRZI JÓL MAGÁT A BŐRÉBEN. SOKSZOR ÍRTAM MÁR, HOGY IMÁDOM A MAI VILÁGOT, HISZEN HA AZ EMBER EGYSZER KINYITJA A SZEMÉT, AKKOR ELÉ TÁRUL AZ A RENGETEG HASZNOS TARTALOM, AMI HOZZÁSEGÍT AHHOZ, HOGY MINDENKI MEGTALÁLJA A SAJÁT JÓLÉTÉT. ENNEK ÁTFOGÓ KURZUSA AZ 'ÖNMAGAD LEGJOBB VERZIÓJA - HETI TERVEZŐ’.

A KURZUS ALKALMÁVAL A HETI TERVEZŐ KIALAKÍTÁSÁN TÚL OLYAN TÉMAKÖRÖKET ÉRINTÜNK, MINT A BELSŐ RENDSZER ÉS A CSALÁDI RENDSZER KIALAKÍTÁSA, ÖNMAGUKAT ELŐRÉBB HELYEZÉSE, AZ ÉN IDŐ SZEREPE, A SAJÁT "JÓL LÉTÜK" KÉPLETE, A TEENDŐK PRIORIZÁLÁSA, A SAJÁT ÉLETHELYZETÜKBŐL ADÓDÓ FELADATOK IDŐ SÍKON ELHELYEZÉSE, NŐK ESETÉBEN A CIKLUS KÖVETÉSE VAGY AZ ADOTT ÉLETHELYZET ÉS ÉLETKOR SAJÁTOSSÁGAINAK FIGYELEMBE VÉTELE. 

AMIT A KURZUS SORÁN FOLYAMATOSAN KIEMELTEN HANGSÚLYOZUNK AZ, HOGY A CÉL A SAJÁT JÓ(L)LÉTÜNK. 

A KURZUS MENETE:

A JELENTKEZÉST KÖVETŐEN HOZZÁFÉRÉST KAPSZ A KURZUS ANYAGAIHOZ, MELYEK ELÉRHETŐEK ÍROTT ÉS VIDEÓ FORMÁBAN, TOVÁBBÁ EGY EGYSZERŰ ÜRES TERVEZETET KAPSZ, AMIT A LEÍRÁSNAK MEGFELELŐEN EGY HÉTIG VEZETNED KELL. MIUTÁN A HETI TERVEZŐDET KITÖLTÖTTED, EGY ONLINE KONZULTÁCIÓ ALKALMÁVAL KÖZÖSEN DOLGOZZUK KI A SZÁMODRA MEGFELELŐT, ÉRINTVE A FENTI TÉMÁKAT ÉS AZ EGYÉNILEG HOZOTT KÉRDÉSEKET, PROBLÉMÁKAT, FELADATOKAT.  AZ EGYÉNI KONZULTÁCIÓT KÖVETŐEN ELKÉSZÍTJÜK SZÁMODRA A SZEMÉLYRE SZABOTT HETI TERVEZŐT, FÓKUSZÁLVA AZ EGYEDI IGÉNYEKRE, VALAMINT EGY E-BOOKOT KÜLDÜNK, MELYBEN A KURZUS ÖSSZEFOGLALÁSA OLVASHATÓ. LEHETŐSÉGED VAN A KURZUS ALKALMÁVAL TOVÁBBI EGYÉNI KONZULTÁCIÓKRA, VALAMINT KÜLÖN COACHING ALKALMAKRA - ERRŐL KÉRÜNK, HOGY E-MAILBEN ÉRDEKLŐDJ.


Az Önmagad legjobb verziója - heti tervező kurzusra az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni. Kérünk, hogy az üzenet résznél add meg a számlázási adataidat. A megadott e-mail címre elküldjük a kurzus díjáról kiállított számlát, a jelentkezésed a díj beérkezését követően válik aktívvá. A kurzus díja 9.999 HUF.